HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Indavideó

Azbeszt

Legjobb dolgok tőlem nektek,ez best.

Friss topikok

Linkblog

Házas Kama-sutra

tanzen 2015.08.25. 19:38

1. Mosogatógép pozíció

1_4.jpg

Ezt a pozíciót úgy kapjuk meg, hogy a férfi beteszi a szennyes edényeket a mosogatógépe. Ekkor a nő leküzdhetetlen késztetést érez, hogy odamenjen, és megmutassa, hogyan kell rendesen beletenni az edényeket a mosogatógépbe.

2. Lejjebb adni a színvonalból pozíció

2_4.jpg

Amikor a férfi a nő társaságában gázokat bocsát ki, a megbánás vagy bárminemű bocsánatkérés legkisebb jele nélkül, ez az úgynevezett "Lejjebb adni a színvonalból" pozíció.

3. Partra vetődött bálnák pozíció

3_4.jpg

Amikor a férfi és a nő degeszre zabálja magát a tartalmas és fűszeres indiai fogásokkal, és a rengeteg rizstől felpuffadva még arra is képtelenek, hogy megszólaljanak, a szerelemről nem is szólva - nos, ezt az állapotot nevezzük a "Partra vetődött bálnák" pozíciónak

4. Magad uram, ha szolgád nincs pozíció

4_6.jpg

Amikor a nő hitvesi ágyukban rajta kapja a mellette fekvő férfit, hogy azokat az ügyeket, amikről azt gondolta, kizárólag közösen intézik, a férfi most a saját szakállára bonyolítja. Majd a nő ezek után hitetlenkedve kérdezi: "Tényleg...?", és elfordul, és az éjszaka további részét végig ebben a testhelyzetben tölti, ez a "Magad uram, ha szolgád nincs" pozíció

5. Megszakított közösülés

5_5.jpg

A férfi finoman megcsókolja a nő nyakát, a nő pedig gyengéden megsimogatja a férfi mellkasát, ekkor hirtelen egy gyermek ront be a szobába éktelenül sikoltozva, és azt mondja, hogy rémisztő hangokat hallott - vagy más sületlenségeket. Ez az úgynevezett "Megszakított közösülés" pozíció.

 

forrás: The New Yorker

Címkék: lol vicces funny wtf házas kamasutra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tanzen.blog.hu/api/trackback/id/tr147733974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása